Siluettijaosto

SMAS:n siluettijaoston ampujat harjoittelevat viikoittain Aholahdessa Luhtislammen ampumaradalla ja osallistuvat aktiivisesti kilpailuihin ympäri Suomen ja maailman. Lisäksi siluettijaosto järjestää vuosittain kahdet siluettikilpailut Savonlinnassa. SMAS:n ampujat ovat keränneet menestystä niin kotikisoista kuin arvokisoista aina Afrikan mantereelta asti.

aholahden-rata

SMAS:n alaisuudessa voi harrastaa kaikkia muita siluettiammunnan lajeja paitsi BBR-lajeja. Harjoittelu onnistuu siis Aholahdessa Luhtislammen ampumaradalla, jossa seuralaisilla on käytössään 200 metrin siluettiampumarata. Radalla voi harjoitella joko pahvitauluihin tai virallisiin metallikuviin.

Ohjatusti siluettiammuntaa voi harrastaa sunnuntaisin, jolloin radalla on yleensä harjoittelemassa pidempään siluettiammuntaa harrastaneita seuran jäseniä.

Siluetti sopii harrastuksena miehille ja naisille. Usein parasta harjoittelussa ja kisoissa on hyvä seura ja leppoisa tunnelma.

Tutustu lajiin kanapelin avulla

Tämä peli kertoo hienosti siluettiammunnan ytimen. Kun kuva kaatuu, se riittää. Osumakohdalla ei ole väliä. Olennaista on tähdätä oikeaan kohtaan, eli tasajyvällä mahalinjaan.

Kiitokset Timo Jokirannalle pelin koodaamisesta ja käyttöoikeuksista.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player